duminică, 8 mai 2016

Atunci cand nu faci doi bani, sa dai cu piatra in tigani! (guest post)

„Sa nu intelegi ca promovez violenta sau am scris asta pentru ca sunt de etnie si... „imi apar saracia si nevoile si neamul”.

Dupa incidentul din tramvaiul bucurestean 41 multi, chiar prea multi oameni,
au ridicat osanale celor care au lovit pentru a corecta un comportament
Sursa Capturii
antisocial. Pentru cateva zile incidentul a tinut ocupate minti sclipitoare, presa a vandut, tv-ul a vandut si uite asa Romania a avut parte de un urias orgasm ca urmare a unui eveniment erectil. Si daca toata lumea a vandut si a strigat de si-a rupt penelul, uite ca acum vine si randul “transformatorilor” sa atraga cateva like-uri sau vizionari pentru canalul de dezvoltare personala de pe youtube sau facebook si spun asta ca a devenit o strategie de success ca atunci cand nu faci doi bani sa dai cu piatra in tigani! Uite cum a iesit rima :)

Deci zic sa intru in povestea de fapt si de drept. 
Rasfoiam prin sfantul facebook si la un moment dat barbatul meu imi spune: “ai vazut postarea trainerului Ghigea?” 
Ma uit la el nedumerita si intreb:”care Gigea?”.
El rade si continua : Daniel Ghigea…uita-te sa vezi, o sa-ti placa!

Curioasa caut sa vad, il am la prieteni, gasesc ce cautam, citesc si iar citesc chiar si comment-urile. Simt o profunda dezamagire si tristete, furie si in final sila. Dezamagire pentru ca il ascultasem cu cateva zile in urma si il auzisem ca spune ceva de genul: sunt trainer, speaker, am un canal cu filme pe youtube de dezvoltare personala, am un CD cu chestii de afaceri. 
WOW!, am spus, si mi-am luat timp pretios din viata mea sa-l ascult. 
Dupa 10 minute mi-am dat seama ca bate campii, dar am continuat sa fiu pe faza sa vad pana unde poate ajunge sau cat il tin balamalele. Deja imi facusem o impresie despre domnul trainer si speaker si uite ca astazi Universul imi confirma ca nu m-am inselat, ca simturile mele in privinta oamenilor nu s-au alterat.

Daca nu ar fi fost trainer si speaker cred ca nu as fi fost asa de scarbita si dezamagita.
Dar el este trainer si eu sunt scarbita! 
Parerea mea este ca trainerii/formatorii trebuie sa aiba o conduita aparte care inspira, educa, motiveaza, indruma si altele. Este formator de opinie si pentru toti cei care-l urmeaza/interactioneaza trebuie sa fie un model de profesionalism altfel risca sa devina un stramba lemne. Sa faci afirmatii, in spatiul on-line, care instiga la rasism, limbaj violent, ura si alte comportamente la fel de antisociale ca cele ale tinerilor din tramvai, nu este tocmai indicat pentru un TRAINER! NU!

Tu, domnule trainer, esti cel care EDUCA si oamenii te urmeaza, ori sa afirmi
Daniel GhigeaIeri la 10:49 · Făgăraș ·
„Nu e politically correct ce-au facut tipii astia, dar daca ma intrebi pe mine, au fost mult prea blanzi cu nenorocitii aia. Ar fi trebuit sa le dea o lectie pe care s-o tina minte mai mult timp. Cand esti prea amabil si civilizat, ti se urca animalele in cap.
deja devii un pericol public si arunci o lumina proasta asupra menirii unui adevarat trainer. Daca doreai sa atragi atentia ai reusit, daca doreai sa devii mai simpatic si plin de succes, ai reusit! Iti spun eu, ai reusit sa-mi produci o ceata in stomac prin strategia ta de a te face cautat si eu acum facandu-ti reclama negativa te promovez si mai bine.

Sa nu intelegi ca promovez violenta sau am scris asta pentru ca sunt de etnie si „imi apar saracia si nevoile si neamul”. NU! O fac in virtutea faptului ca mentorii mei, mare parte dintre ei sunt traineri, speakeri, oameni de afaceri, oameni care au adus valoare vietii mele si mi-au aratat cum este sa fii un trainer de succes. Sunt oameni care indreapta si educa, cu adevarat, si isi merita locul pe podium.

Imi este mila de tine si de aceea te rog sa-ti faci un selfie si sa te scoti din lista prietenilor mei. Pacat, as fi vrut sa te cadorisesc, ca tot a fost ziua ta, cu ganduri mai bune dar pot sa-ti transmit sa te intelepteasca Universul si sa te pazeasca de alte gafe, ca asta a fost de rau augur pentru tine.

Ramai in pace si la cat mai multe like-uri si vizualizari pe canalul tau!

   Profesor - Trainer - Mentor

4 comentarii:

  1. Nu sunt de acord cu ce scrii aici, doamna Alina Ursu.. e ca si cum ai fi de acord cu comportamentul romilor din India veniti in Bucuresti..

    am si eu o intrebare..pe ce lume traiesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiecare este liber sa creada ce doreste. Eu imi asum responsabilitatea pentru ceea ce sunt si ceea ce spun.

    Multumesc pentru articol. Se poate si un link catre pagina mea? Sau catre canalul meu de youtube?

    O seara frumoasa va doresc!
    Daniel Ghigea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca e mai usor sa va uitati in curtea vecinului si sa "corectati" ceea ce a scris Daniel, dar va redau mai jos din ceea ce ati scris chiar dumneavoastra:

    <>

    Ati fost foarte explicita... ce sa mai... cine vorbeste si cine trece la fapte? Cine vorbeste si cine plesneste?

    Si ca sa nu mai vorbesc de limbajul viu si colorat folosit, fara a cenzura macar cuvintele vulgare... si sunteti cadru didactic!!!

    Pacat!

    Si ca sfat... incercati sa nu mai judecati pe altii inainte de a va uita in oglinda!!!

    In rest, toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spusele dumneavoastra: (pentru ca nu s-au inserat in mesajul de mai sus)

      "Din instinct i-am pleznit o palma peste cap si l-am repezit in timp ce colega mea ii zice: „ Ce faci ma nesimtitule, vrei sa chem politia?”
      Politia nu mai este demult bau-bau pentru la el si iese pe usa dupa care la nici un minut revine furios, probabil realizand ca i-am dat o palma peste cap si urland la mine se repede sa de-a cu pumnul:” Fa muisto, te omor, te omor bag p...a in gura ta!”. Nu ma sperii si ma reped la el si il mai pleznesc odata iar el socat de reactia mea mai incearca o data:” te omor muisto!”. Inca o scaltoaca si un sut in cur si a zburat pe usa salii de asteptare... "

      Ștergere