căutare personalizată

joi, 31 ianuarie 2013

Oferta Speciala la Seminarul de Vanzari sustinut de Lorand Soares Szasz


workshop: vânzări eficiente pentru afacerea ta

discount pentru tine în acest material
7 Februarie 2013, Brașov

#Cum să îți dublezi vânzările în mai puțin de șase luni?

Oferta Speciala Lorand Soares Szasz
Bună,

Dacă ești agent de vânzări sau director de vânzări, dacă ești proprietarul unui IMM și ești implicat în vânzări în acest mail îți voi arata cum să îți dublezi vânzările în mai puțin de 6 luni. Nu este vorba de o formulă ascunsă pe care am inventat-o eu ci e vorba de strategii simple construite pe ani și ani de studii și experiență în vânzări.

Știind aceste informații îți vei crește sau chiar dubla procentul de conversie din contacte în clienți. Vei învăța cum să îi faci pe potențialii tăi clienți să își dorească să cumpere de la tine… și acest aspect este extrem de important pentru cănimanui nu îi place să i se vândă, dar tuturor ne place să cumpărăm.  

#Cum am ajus eu, de la o persoană care detesta vânzările la unul din cei mai căutați traineri de vânzări din România?

În urmă cu aproximativ 8 ani am ajuns la concluzia că nu îmi place să vând. Știam să vând, dar nu îmi plăcea. Detestam să merg la clienți și să încerc să-i conving (ca să nu spun aburesc) să cumpere produsul meu. Ajunsesem la concluzia că vânzările nu sunt pentru mine și am încercat să evit orice loc de muncă în care trebuia să vând. Mai târziu mi-am dat seama că orice aș face trebuie să vând… chiar și când eram șomer (s-a întâmplat o singura dată) trebuia să mă vând pe mine.

Am început să citesc cărți, să caut cât mai multe studii și să merg la cursrui devânzări, comunicare, negociere și persuasiune. Informațiile pe care le-am găsit mi-au schimbat radical viața. În mai puțin de 3 ani am ajuns să lucrez în cea mai mare firmă de antrenori de afaceri din lume. În câteva luni am ajuns să fiu cel mai tânăr antrenor de afaceri din Europa și datorită informațiilor învățate și aplicate am ajuns să îmi construiesc propria afacerea în România și să îmi cresc vânzările în fiecare an, ba mai mult, să îmi ajut și clienții să facă același lucru. Am fost numit de presa din România ca și: „Grădinarul devenit businessman”.

În acest moment sunt printre cei mai căutați speakeri din țară, am plăcerea să împart scena cu cei mai buni traineri din țară și de peste hotare. Evenimentele pe care le organizez se epuizează în câteva zile, uneori în câteva ore. Reușesc să adun peste 50 de cursanți într-o sală în doar 12 ore în timp ce alte firme de training promovează luni de zile cursuri de vânzări cu 12 participanți. Și toate acestea pentru că am învățat cum să-i fac pe clienții mei să cumpere de la mine, nu se le vând.

Vreau să îți transmit aceste informații și ție. Dacă ești în vânzări și nu îți place să vinzi, aceste informații te vor „salva”, literal vorbind, așa cum s-a întâmplat și în cazul meu. Dacă îți place să vinzi dar nu ești mulțumit de rezultatele tale, aceste informații te vor ajuta să îți dublezi vânzările așa cum s-a întâmplat în cazul meu și în cazul clinețiilor mei.

Ultimul client în firma căruia am aplicat aceste informații a avut surpriza plăcută să vad vânzările celui mai vechi agent din firma crescând cu 263%. A fost cea mai mare creștere pe care am vazut-o la un agent de vânzări… și toate acestea în doar 5 luni.

Un client din Brașov care a participat la cursul meu de vânzări și a aflat aceste informații mi-a trimis un mail săptămâna trecut și mi-a spus:

„Salut Lorand,
Mi-am amintit ca îți sunt dator. Îți sunt dator cu multe mulțumiri pentru că mi-ai oferit șansa să particip la cursul de vânzări din Iunie.A fost un curs excepțional, cu părți practice, exerciții, și multă teorie aplicabilă pe teren. Mai am încă puțin și definitivez speech-ul și o să alerge clienții după mine.:) E deja testat și funcționează foarte bine. Datorită ție. Îți mulțumesc mult!”
Mărginean Lucian – Administrator
www.group-velstand.ro

Un client din Arad a spus:
Cel mai tare curs la care am participat! Mi-a plăcut toată prezentarea, foarte profesionistă. Am ajuns să mă cunosc mai bine pe mine însumi și sunt sigur că acest lucru se va vedea în vânzările mele.”
Ples Dacian - Bodnar

Aceste informații care mi-au schimbat percepția asupra vânzărilor și evident și rezultatele mele în vânzări, le-am comprimat într-un curs de vânzări de 5 ore la care doresc să te invit și pe tine.

#Ce înveți dacă vii și ce pierzi dacă nu vii?

Ce o să înveți dacă participi la acest curs?
Vei învăța cum să treci de cele mai des întâlnite obiecții, gen: „nu am bani” „e prea scump” „lucrez deja cu cineva” „nu avem buget” „nu cunosc produsul” sau „nu am încredere în voi”.

Practic te voi învăța cum să treci de orice obiecție în doar 8 pași. Nu vei mai pierde nici o vânzare din cauza obiecțiilor.

Vei învăța cum să abordezi fiecare client în funcție de personalitatea lui. Dacă vinzi produse sau servicii cu valoare mare, numai partea aceasta îți va dubla vânzările.

Vei știi cum să pui întrebări în așa fel încât să descoperi nevoia clientului și să-i arăți soluția pe care nu o va putea refuza.

Vei învăța cum să vinzi la telefon. Vei știi care sunt cele 10 reguli simple dar puternice pe care le folosesc cele mai de success companii de tele sales din lume. Vânzarea la telefon va fi o joacă pentru tine. Te voi învăța și cum să treci de secretară. De gatekeeper, cum îi spune americanii. Adică de cea care e pusă acolo să țină poarta și să nu te lasă să intrii.
Ce o să pierzi dacă nu vii la acest curs?
Dacă nu vii la acest curs nu vei știi cum să abordezi clienții în așa fel încât să le creezi un prim impact memorabil. 40% din vânzări se pierd din cauza primei impresii create.

Nu vei știi ce să răspunzi clientului atunci când îți spune: „ok, interesant, o să contactăm noi ca să vă dăm un răspuns”. Afirmație care este egal cu: „hai pa!”

Nu vei știi cum să treci de un „nu” categoric dat de clientul tău. Majoritatea agenților renunță la primul „nu”, iar dacă nu participi nu vei știi ce să spui unui client la primul, la al doilea sau la al zecelea „nu”.

Dacă nu participi la acest curs nu vei știi cum să îți crești vânzările cu ajutorul tonalității vocii tale (inflexiunea vocii).

Și nu în ultimul rând, nu vei știi care sunt acele informații care m-au dus de la o persoana care detesta vânzările la unul dintre cei mai buni traineri de vânzări din România.

După cum ai observant este vorba despre informații care îți vor schimba complet viața sau afacerea. Clienții mei îmi platesc peste 2.500 de euro lunar ca să îi învăț aceste informații. Agenții care aplică strategiile învățate câștigă cu 50% sau chiar 100% mai mult.

Eu personal, am avut nevoie de câțiva ani ca să învăț aceste informații și am investit peste 10.000 de euro în cursuri, cărți, traininguri on-line și off-line.

Participând la acest curs vei avea acces la aceste informații fără să aștepți câțiva ani și fără să trebuiască să plătești 10.000 de euro, deși valoarea reala a cursului poate să fie mult mai mare în cazul tău. De exemplu: Dacă în acest moment vinzi de 10.000 euro pe lună și eu te voi ajuta să îți crești vânzările cu 10% în mai puțin de un an (adică 10 luni) ai acoperii investiția de 10.000 de euro.
Oferta mea pentru tine și firma ta:
Ca să poți participa la acest curs nu trebuie să dai 10.000 de euro și nici peste 2.500 de euro lunar. Poți participa plătind doar 450 de ron + tva. Doar 450 de ron + tva. Ba mai mult, având în vedere că probabil ai mai mulți angajați în firmă sau prieteni care și-ar dori să participe la acest curs, a treia persoană participă gratuit. Adica doar 300 de ron + tva/persoană (dacă împarți suma la trei). Dacă vrei să aduci mai mult de 10 persoane, te rog să îmi răspunzi la acest mail și îți fac o ofertă și mai bună.

În acest preț este inclus și coffe-break-ul, diploma de participare și materiale de suport. Iți voi da materiale pe care să le folosești pe teren și cu care să îți îmbunătățești rezultatele. Vei primii materialul prezentat in format electronic ca să poți relua oricând informațiile învățate.

Pe lângă toate aceste beneficii îți ofer încă doua motive pentru care nu ar trebui să lipsești de la acest curs.
Achiți taxa de participare la acest curs de vânzări și vei putea participa ori de câte ori dorești. Da, exact, o taxa pe viață. Dacă peste 6 luni dorești să reîmprospătezi informațiile învățate poți veni la curs fără să plătești.

Și având în vedere că am încredere în acest curs și sunt sigur că este unul din cele mai bune cursuri de vânzări din România îți ofer și o garanție de satisfacție.Dacă nu ești mulțumit de informațiile primite, îți returnez taxa. Fără condiții și fără litere mici. O să te întreb doar două lucruri: ce nu ți-a plăcut, ca să pot corecta în viitor și cum vrei banii, transfer bancar sau numerar? Practic investești fără nici un risc.
Când are loc acest curs?
Pe data de 7 Februarie 2013, de la ora 14:00 la ora 19:00. Având în vedere numărul mare de participanți a trebui să schimbăm locația. În curând vom anunța noua locație.

un material realizat de echipa Coaching4you.ro

După cum vezi este o oportunitate fantastică. Din păcate însă, nu pot menține această ofertă decât pentru primele 20 de înscrieri. Așa că 
, INSCRIE-TE ACUM!
Suna-ma la 0761430794 sau trimite-mi un e-mail la belifecare@gmail.com

Oferta Speciala, pana Luni 04-02-2013, pentru primii doi solicitanti: Reducere Suplimentara de 60 lei!!!

Un comentariu:

  1. "De exemplu: Dacă în acest moment vinzi de 10.000 euro pe lună și eu te voi ajuta să îți crești vânzările cu 10% în mai puțin de un an (adică 10 luni) ai acoperii investiția de 10.000 de euro."

    Alo, domnu'...nu vinzi (de obicei) aer, ca intreaga suma incasata sa reprezinte profit! Nici chiar in coaching nu cred ca exista costuri zero. Asa ca mi se pare ca nu prea stiu(sau vor sa stie)ce e o afacere, dar dau sfaturi, cei care au scris textul de mai sus.
    Iar la limba "romaneste" se scrie "primii" daca sunt primii, nu daca "vei primii".

    RăspundețiȘtergere