luni, 14 august 2017

ȘOCANT!!! Târât pe jos în România anului 2017

Incidentul s-a petrecut duminică noaptea pe Calea Moşilor, în jurul orelor două. Totul a fost filmat de un martor care apoi a postat filmuleţul pe facebook. (postarea filmării cu incidentul de pe Calea Moșilor în care a fost implicat profesorul Cristescu poate fi văzută aici)
Persoana umilită nejustificat în public, este directorul maternității Giulești Profesorul Ciprian Cristescu, care se afla cu soţia în maşină când au fost opriți de o echipă de poliţişti. Din spusele lor, femeia se afla la volan. Cei doi au fost prinşi de un echipaj al poliţiei. Doamna, care se afla la volan, a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Poliţiştiii i-au cerut şi medicului Cristescu să se legitimeze şi de aici a început un întreg scandal. Agitația a luat amploare după ce medicul i-a cerut unuia dintre poliţişti să se legitimeze.
Femeia ţipă, în timp ce medicul, după un prim episod în care poliţiştii îl trag de mâini şi încearcă să îl ducă la maşină, ridică braţele şi spune "Am greşit", după care îi aminteşte poliţistului că nu are voie să îl atingă.
Bărbatul încearcă să se prindă de un panou publicitar pentru a nu fi dus la maşina Poliţiei, însă cei doi poliţişti reuşesc să îl ia, iar când bărbatul încearcă să se opună şi cade pe asfalt, este târât de o mână de unul dintre poliţişti.
În tot acest timp, femeia care îl însoţeşte încearcă să le explice situaţia şi îi roagă să se oprească, în timp ce medicul Cristescu stă întins pe jos lângă maşină.
Medicul se ridică şi are loc un nou dialog cu poliţiştii, care încearcă să discute şi cu cel care filmează toată scena. Poliţiştii încearcă să spună că medicul i-ar fi luat telefonul unuia dintre ei, în timp ce femeia susţine că este o înscenare, că sunt oameni respectabili şi că medicul a băut, dar că ea era la volan. Femeia susţine şi că telefonul soţul ei a fost luat de poliţişti. Ulterior, medicul a fost dus la secția de poliție și amendat cu 500 de lei, pentru că nu a vrut să se legitimeze.
UPDATE: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dat dispoziție de ministrul inspectorului principal să comunice, să dea explicații publice față de modul cum s-au comportat agenții de la circulație. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară și se pare că evenimentul nu rămâne fără ecou.

Ce,,betiv" ciudat :Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în Stiinte Medicale, Şef de Secţie Obstetrică-Ginecologie III
😂😂 ar trebui exilat "bețivul" undeva prin Germania sau Olanda să se învețe minte sa mai consume alcool și sa pună soția sa conducă...

Cand spun, ca politia romana e lipsita de proceduri si de-o atidune lipsita de respect fata de cetatean m continuam sa cerem sporirea puterii si nenumarate privilegii, rusinos si scandalos, nu poate fi tolerat un comportament nejustificat si neprofesionalism cand vine vorba de autoritatea unei institutii si a reprezantatului acestuia. E o pata uriasa de neconformitate pentru un politai in 2017.

Nu are nimic de ascuns acest domn dar face pe desteptul ca eu nu merge ca el nu face ....daca il ducea capul mai mult mergea la sectie fara scandal si le dadea peste nas f simplu ...dar noua romanilor cu ne place sa facem de pe victimele ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu