căutare personalizată

joi, 23 ianuarie 2014

Spring Summit Brasov 2014

LONG LIFE LEARNING SCHOOL este marca societatii Norbert Computer, din Brasov, administrata de Dezvoltatorul Antreprenorial Valentin Bota. Spring Summit 2014, este proiectul de educatie non-formala pe termen lung, de altfel un cumul de seminarii cu speakeri de top in domeniile lor.

Oferim instruire permanentă adulţilor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile în vederea atingerii obiectivelor personale. Acordăm o atenţie specială instruirii în domeniul antreprenoriatului dar totodată ne adresăm tuturor celor interesaţi în dezvoltarea personală indiferent dacă au sau nu o afacere. În acest scop organizăm evenimente de anvergură, cursuri, seminarii si workshop-uri la costuri convenabile pentru a permite dezvoltarea persoanei pe tot parcursul vieţii. - Valentin Bota, dezvoltator antreprenorial

Vorbitori şi seminarii:

Marketing eficient pentru afacerea ta - Lorand Soares-Sasz 

Workshop practic de public speaking şi charismă - Mircea Chira

Seminar de mers pe cărbuni încinsi - Mircea Chira

79 de minute de dictie cu Carmen Ivanov

Workshop de influentă si persuasiune - Mircea Chira

Dezvoltarea echipei – Peter Kulcsar, Persolog

Workshop de leadership motivational - Mircea Chira

Pe ce se sprijina pamantul si de ce se invarte – Inventator Dipl. Ing. Lupchian Giorgică

Workshop de administrarea finantelor personale - Eusebiu Burcash

De ce sa te implici in proiecte sociale – Valentin Bota


3 pasi pentru o prezentare de impact - seminar sustinut de Paul Ardeleanu.
Strategii simple dar eficiente prin care poţi să ai cu adevărat impact asupra publicului tău şi să fii un speaker memorabil. Vei putea să îi faci pe oameni să vorbească despre tine în pauza de cafea sau la sfârşitul şedinţei şi să faci ca informaţia pe care o transmiţi să rămână cu publicul tău. Vei reuşi să îi faci pe oameni să actioneze asupra informaţiilor pe care le transmiţi pentru că o prezentare nu este altceva decât o călătorie cu scop.
 

Managementul echipelor în noua economie - seminar sustinut de Liviu Mihaileanu, PricewaterhouseCoopers.
În acest seminar vei afla cum să-ţi motivezi echipa în condiţiile noii economii şi a noilor tehnologii, ce să faci pentru a nu mai avea nevoie de un control excesiv, care sunt principalele probleme în comunicare şi cum poţi să le eviţi. Vei afla, de asemenea, sfaturi practice privind modul în care poţi folosi în favoarea ta diferenţele din interiorul echipei.
Seminarul va aborda subiecte precum formarea echipei, recrutare, investigarea competenţelor şi a calităţilor, stabilirea încrederii, instrumente şi tehnologii sociale disponibile pentru managementul echipei în noua economie, comunicarea în echipă, abordarea conflictelor, recompensă şi motivare. Veţi afla concluziile unor studii şi descoperiri recente în domeniu, dar şi exemple istorice de succes.

Scrierea alfabetică si scrierea Bibliei - profesor arheolog Traian Aldea.
Seminarul prezinta o temă de istoria culturii asociată cu istoria biblică, deosebit de interesantă. Putem înțelege că scriitorii evrei au fost deschizători de drumuri în domeniul cărții și merită să le recunoaștem realizarea.

Motivare si automotivare - seminar sustinut de Mircea Chira la Brasov in perioada 6-9 martie la Summitul Long Life Learning.
Cum îţi controlezi propriile stări de spirit şi cum îţi transformi eşecul în succes. Cum ştii ce vrei cu adevărat. Mircea Chira este antrenor în motivare, leadership şi public speaking. Prin ambiţia sa de a răzbi și capacitatea de a trece peste înfrângeri, indiferent de condiţii, a dobândit priceperea de a excela în multe domenii. Obiectivul său este acela de a contribui la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să învețe că totul este posibil. Seminariile sale oferă resursele necesare pentru ca visele să poată fi transformate în obiective, pentru ca oamenii să și le poată susţine cu determinare oricând şi să devină lideri pentru ideile lor.

Dezvoltarea echipei cu Modelul de Personalitate Persolog -
seminar sustinut de Peter Kulcsar
Dacă dorim să obţinem rezultate peste medie trebuie să formăm echipe adevărate. Fiecare membru al echipei are propriile sale puncte forte, dar şi limitările sale. Intr-o echipă de succes nu toţi membrii fac acelaşi lucru – ei fac ceea ce trebuie. Prezentarea ne va ajuta să înţelegem diferenţele de personalitate, să colaborăm mai eficient cu persoane "dificile" şi să îmbunătăţim comunicarea în echipă!
Peter Kulcsar este managerul companiei Persolog Romania, editură de instrumente de învăţare şi dezvoltare personală. Peter este master-trainer pentru Modelul de Personalitate persolog, un instrument excelent pentru evaluarea comportamentală şi dezvoltarea personalităţii.
Peter a absolvit programul de Master în Management Antreprenorial la Universitatea Emanuel din Oradea. În ultimii ani a organizat şi a susţinut diverse programe de formare: seminarii de certificare persolog, workshopuri de autocunoaştere, traininguri soft-skills. Este pasionat de leadership şi de dezvoltarea generaţiei tinere.

Lorand Soares Szasz prezinta la acest eveniment seminarul cu tema:
Marketing eficient pentru afacerea ta.


Instantanee la evenimente anterioare care au contribuit prin impactul lor la nasterea evenimentelor marca LONG LIFE LEARNING:
Zilele Biz - noiembrie 2011

Cursuri si seminarii de dezvoltare persoanal la care am participat.
Multumesc tuturor celor care au aprins in mine flacara pasiunii pentru evenimentde dezvoltare personala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu