miercuri, 22 iunie 2011

Welcome Mozilla Firefox 5

De ULTIMA GENERATIE!


Desi sunt un posesor si utilizator de Chrome sper sa fiu la fel de placut impresionat si de noul Mozilla Firefox 5.


Bara inteligentă

O metodă rapidă de a ajunge pe saiturile preferate — chiar și pe cele ale căror adrese nu vi le amintiți. Scrieți un termen de căutare în bara de adresă (cunoscută și ca bara inteligentă) și funcția de autocompletare va afișa saiturile asemănătoare din istoricul navigării, din semnele de carte și din filele deschise.
Bara inteligentă învață pe măsură ce o folosiți — în timp se adaptează la preferințele dumneavoastră și găsește rezultate mai potrivite. Am optimizat-o pentru a vă oferi un control mai mare asupra rezultatelor (inclusiv setările de confidențialitate) și i-am crescut performanța astfel încât să găsiți ceea ce căutați mult mai rapid.

Interfață îmbunătățită

Suntem mereu în căutarea unor noi modalități de a face navigarea mai ușoară și mai eficientă.

Stați sincronizat

Sincronizarea conectează perfect Firefoxurile de pe calculator și mobil, astfel încât să puteți accesa istoricul de navigare, parolele, semnele de carte și chiar filele deschise indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Accesați navigarea uzuală de pe calculator în prima zi de utilizare a telefonului mobil și folosind parolele salvate pe calculator puteți completa formularele de pe telefon.
Acum puteți naviga pe Web pe calculator, vă opriți din navigare și apoi veți găsi filele deschise la fel cum le-ați lăsat pregătite și în așteptare pe telefonul mobil. Navigarea dumneavoastră nu va mai fi niciodată la fel!

Căutare ușoară

Web-ul este un loc mare, dar Firefox este gata să vă ajute să găsiți tot ce căutați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu