căutare personalizată

duminică, 12 februarie 2012

Daca supravietuiesti... (sacrificiu matern)


Autorul este anonim, insa povestea de pe Facebook este cutremuratoare. Imaginea are milioane de vizualizari si comentarii.Retelele de socializare au raspandit aceasta imagine pana cand ea a ajuns arhicunoscuta. Povestea ei este una memorabila, este acea fapta pe care nu ai cum sa o uiti vreodata, care te va marca toata viata, odata ce-ai aflat-o.

Intamplarea dateaza la putin timp dupa cutremurul din martie 2011, in Japonia. Dupa ce seismul a luat sfarsit, iar salvatorii au ajuns la ruinele casei unei femei, au zarit trupul ei printre crapaturile unui zid. Li s-a parut ciudat cand au vazut femeia stand pe genunchi ca si cum s-ar ruga: trupul ei era aplecat in fata cu mainile sprijinite de un obiect.

Cu greu, seful echipei de salvare a ajuns la trupul femeii sperand sa mai fie inca in viata, dar trupul rece si rigid al acesteia l-au facut pe acesta sa ințeleaga ca femeia nu a supravietuit. Atat liderul, cat si restul echipei au parasit casa continuand operațiunile de salvare a supravietuitorilor.

Din unele motive, liderul echipei a fost indemnat de propria sa constiinta sa se intoarca la casa femeii decedate. Din nou, el a ingenunchiat, incercand sa ajunga la trupul ei. Dintr-o data a strigat cu entuziasm: "Un copil! Aici este un copil!" Intreaga echipa a lucrat impreuna pentru a scoate copilasul din ruine.

Era un baietel de 3 luni, infasurat intr-o patura, care a fost protejat de corpul mamei sale. Evident, femeia a facut un sacrificiu enorm pentru a-si salva fiul. In momentul in care a inceput cutremurul iar casa s-a prabusit, ea si-a folosit corpul pentru a face un paravan care sa-i protejeze fiul. Cand a fost gasit, baietelul inca dormea linistit. Medicul care a preluat copilul pentru a-l examina, a gasit in bratele micutului un telefon mobil care avea urmatorul text pe ecran: "Daca supravietuiesti, trebuie sa iti amintesti ca te iubesc." Acest telefon a fost trecut din mana in mana, iar toti cei care au citit mesajul au inceput sa planga. Asta este dragostea adevarata a unei mame pentru copilul sau.

Sursa: StirileProTV 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu