căutare personalizată

joi, 31 iulie 2014

Descoperiri alarmante! Sfarsitul se apropie vertiginos...

TIMPUL s-a scurtat: o zi mai are doar 16 ore din 24, rezonanta Schumann a accelerat de la 7,8 Hz la 12,5Hz

Nu vi s-a parut vreodata ca timpul parca trece mai repede in ultimi ani? Nu v-ati intrebat de ce anii, saptamanile sau zilele trec asa de repede? Ei bine cred ca aproape fiecare dintre noi a vazut aceasta schimbare a timpului, si daca vati pus intrebarea de ce? Iata ce zice un articol care circula pe diferite site-uri si bloguri. Bătăile inimii Pământului se accelerează Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept bataia inimii planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. CRESTEREA FRECVENTEI VIBRATORII A PLANETEI NOASTRE face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru.
Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala… Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce NE APROPIEM DE PUNCTUL ZERO, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului, fapt explicat si in Biblie, mai exact Apocalipsa. Pamantul se va opri si vor fi trei zile de intuneric, acesta ar putea constitui exact perioada de dupa rapire, eveniment pentru care stau pregatita si in garda toate serviciile secrete ale planetei, neangajand spre exemplu doi crestini in pozitii cheie, in cazul in care crestinul va fi rapit, sa mai exista cineva la carma unui avion spre exemplu. 
Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care multi il situau la sfarsitul anului 2012, dar nu a fost, 24 de ore vor corespunde la 0 ore efective. 
Altfel spus, TIMPUL TERESTRU NU VA MAI EXISTA! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: INTREAGA PLANETA SI TOTI LOCUITORII EI VOR TRECE INTR-O ALTA DIMENSIUNE! 
Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de TRANSFORMARI RADICALE in trecutul indepartat al omenirii. 4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urma cu un secol.
Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial). Alte semne: campul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca NE INDREPTAM SPRE TRANSFORMARI PLANETARE DE IMPORTANTA COSMICA. 
Multe filme precum “Cazul ciudat al lui Benjamin Button” sau “Ziua in care pamantul s-a oprit” prezinta subtil acest fenomen, iar multa lume nu intelege cum se poate scurta timpul, daca ceasul arata tot atatea ore, insa ce nu intelege omul, este ca fiind in timp facem toate mai repede, el fiind comprimat, ca un balon care daca e umflat si scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mari si largi, dar daca se dezumfla se strange scrisul, asa este si timpul si spatiul nostru 3 D, care se poate masura in aceasta rezonanta energetica Schumann.
Nu uitati ca Biblia ne-a avertizat ca in vremurile din urma timpul se va scurta, viata omului se va scurta, ca sa se scurteze ororile si  suferintele pe planeta. Vezi matei 24:21-44

sursa foto                                                      citeste mai multe pe COCOON.RO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu