miercuri, 20 iulie 2016

Iubește și Acționează ACUM! - Rețetă bună pentru a scăpa de regrete

   Acum scriu și plâng dar dacă mă întrebi de ce plâng nici eu nu știu prea bine, pentru că am pierdut un OM de o incomensurabilă valoare sau pentru că nu am acționat la timp să împlinesc un vis și astfel mi-am făcut rost de niște dureroase regrete.
Ștefan Ionescu Călinești

   Azi, 20 iulie 2016, mi-am început ziua normal, bucurându-mă de priveliștea superbă oferită de Brașovul meu iubit - cel mai frumos oraș din România și încântat de prezența Doamnei mele- Alina Ursu în viața mea.
   Cerul întunecat parcă încerca să-mi spună ceva, o simțeam dar nu știam să traduc mesajul. Am primit cheia mesajului cam pe la ora unu fără ceva, de la unul dintre Liderii Autentici de care ne putem bucura in zilele noastre - Tudor Iacobescu, un OM deosebit care chiar influenteaza in bine viețile a sute de oameni. Să revenim la cheie, un mesaj încărcat de emoție și tristețe în care eram anunțați de trecerea la odihnă a Doctorului Ștefan Ionescu Călinești. Ei bine asta încerca Cerul să-mi spună și era întunecat de supărare că nu știa cum s-o facă mai lin.

Îmi permit să spun despre acest OM astfel:
Eminența Sa, Ambasadorul Științei Românești, Expert ONU, Doctorul Ștefan Ionescu Călinești - Părintele Pell Amar si OMul căruia mii de oameni din lumea întreagă îi datorează recunoștință, a fost chemat în Împărăția Cerurilor.

   Peste puțin timp, adică în 24 Septembrie ar fi împlinit 94 de ani, o vârstă la care doar cei puternici și binecuvântați ajung, după cum spun chiar cărțile sfinte. În toți acești ani a luptat ca invenția sa - extractul terapeutic din nămolul sapropelic - să rămână în România, chiar și atunci când conducătorii noștri au distrus tot ce Marele OM de știință a construit în ani de cercetare și muncă de toate felurile.

   Noi, românii, avem o mare meteahnă, mare și păguboasă, anume că ne uităm tradițiile, valorile, uriașele potențialitati intelectuale și invențiile, căzând într-un fel de apatie pe care cei din exteriorul țării nu o înteleg. Ștefan Ionescu Călinești a găsit, la o vârstă venerabilă, puterea de a face efortul să smulgă din uitare geniala sa invenție și de a-i face pe români să-și aducă aminte cât de bogați sunt.
   Domnul Profesor Doctor Ștefan Ionescu Călinești a fost medic specialist în balneologie și reumatologie și un cercetător de marcă în domeniul terapiilor care folosesc factorii naturali (clima, apele minerale, apele saline și nămolurile).
    Trecând peste ironiile, minimalizările și piedicile ridicate de mentalitățile medicale contemporane, Domnia Sa a reușit să demonstreze că apa, nămolul, plantele medicinale și dieta naturală pot vindeca și pot salva vieți, acolo unde chimioterapia și tehnicile medicale de vârf dau greș.
Și-a câștigat un binemeritat renume internațional prin studiile asupra nămolurilor terapeutice și prin miraculoasele rezultate obținute prin corelarea unor factori terapeutici naturali, cu care a tratat afecțiuni din cele mai diverse, de la dermatozele considerate incurabile la boli ginecologice, reumatice sau cardio-vasculare.
   Dintre toate studiile și inventiile sale, una a adus gloria și recunoașterea, nu doar a sa ca persoana, ci și a medicinii românești: Pell-Amar.

   Extractul Pell-Amar este un principiu activ natural având o compoziţie complexă mineral organică şi enzimatică, care exercită asupra organismului uman o serie de acţiuni demonstrate ştiinţific, precum acţiuni antiinflatorii, antialgice, sedative şi decontractante, acţiuni biotrofic-stimulatoare, vasodilatatoare şi de regenerare celulară.Utilizarea nămolului în cosmetica facială şi corporală are la bază proprietăţile fizico-chimice ale acestuia, penetrabilitatea profundă la nivelul pielii, capacitatea de curăţare a acesteia prin osmoză, hidratarea, aportul de elemente minerale stimulatoare şi regeneratoare. - site-ul oficial al companiei PELLAMAR

În fine, pentru mine ca om, Pell-Amarul este un fel de copil de suflet, care s-a născut acum mai bine de 30 de ani, din dragostea pentru soția mea. - Ștefan Lonescu Călinești
   Aceasta este o poveste de succes născută din dragoste, povestea unei invenții căreia îi datorez bucuria de a-mi vedea Doamna plimbându-se alături de mine sau dereticând prin casă. Iar de astăzi este și povestea unui regret care mă doare.
   Atunci când am redescoperit Pell Amar și povestea de dragoste dintre crema terapeutică și miracolul povestit cu atâta emoție de Alina Ursu mi-am dorit să fac tot posibilul ca Alina Ursu să îl întâlnească pe cel care a adus pe lume crema care i-a redat bucuria de merge și a se bucura de viață. Apoi au intervenit "treburile" zilnice și uite așa și amânarea, iar acum este prea târziu.
   Prea târziu să-ți afirmi recunoștința în fața celui care o merită, să-i săruți mâna celui care ți-a făcut un bine sau care te-a ajutat să schimbi în bine cursul vieții tale.

   Scapă de pericolul regretelor! Cel mai potrivit moment nu este cel pe care îl aștepți ci este ACUM. Tocmai pentru că vorbesc din experiența mea de viață, vreau să te fac conștient și prezent în viața ta. Adu-ți aminte că amânarea este hoțul care îți fură bucuria și într-o zi este posibil sâ-ți fure chiar fericirea.

Pell Amar, adică dr. Ştefan Ionescu-Călineşti, primul medic din lume care a obţinut un extract pur din nămoluri terapeutice. - Cătălin Mosoia

Urmărește aici filmul PELLAMAR - Miracol de laborator, o emisiune realizată de echipa ÎN PREMIERĂ cu Carmen Avram.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu