marți, 16 octombrie 2012

Seminar Life Care la Brasov!

Seminar de dezvoltarea afacerii 

eveniment prezentat de Bagiu Alin, sustinut de Life Care
lansare campanie life care

Alin Bagiu (Network Project Manager) iti ofera oportunitatea de a te dezvolta si a privi Avantajele produselor BIO si din alta perspectiva. Participarea la Conferinta Publica si Seminarul dedicat Mapei Life Care este GRATUIT pentru invitati!



Vino la Seminarul Public de la Hotel CASA MURESAN din Brasov, str. Nicopole 54(intersectie cu M. Viteazu si Enuparului)! Vor beneficia de accesul gratuit toti invitatii tai; prin urmare ai ocazia speciala de a-ti imbogati cunostintele cu cele mai noi metode de dezvoltare a afacerii cu Produse BIO certificate, oferite de Life Care - Numele BIO in Romania. Produse Organice FARA efecte secundare negative, certificate; peste 800 de produse, la preturi de exceptie, active in toate aspectele sanatatii tale. Acum poti sa ai Afacerea ta impreuna cu cei mai buni in domeniul BIO!
Platesti doar 10 lei pentru accesul, ca partener Life Care, pentru doua zile de seminar alaturi de Network Project Manager - Bagiu Alin

17 Octombrie ora 19:00 - Prezentarea si Dezvoltarea Afacerii alaturi de Life Care
18 Octombrie ora 18:00 - Seminar Special dedicat utilizarii noilor unelte de lucru.

Tot ce ai de facut este Sa Alegi BIO, Sa Vrei Mai Mult Pentru Tine si nu in ultimul rand Sa Crezi in Potentialul Tau!
Sa facem impreuna al doilea pas:Seminarul de Instruire in Afacerea Life Care, utilizand noua Mapa Life Care. Pastram afacerile sanatoase in Romania, si vrem sa crestem impreuna, oferind plus-valoare vietii clientilor nostri! Intre 100 lei si 10000 euro, alegerea iti apartine! Descopera frumusetea unei vieti sanatoase si fara efecte secundare negative, utilizand produse BIO certificate. Adaugam valoare dorintelor tale! Ne poti vizita pe bioaura.ro sau ne poti contacta telefonic pentru detaliile seminarului.
NU UITA! Ai ocazia sa inveti cele mai noi trick-uri de la Network Project Manager Life Care - Bagiu Alin!
  "Abia astept sa ajung cat mai aproape de voi. Incepem cu Aradul. Simt ca o sa fim foarte bine impreuna. Simt ca vom construi o echipa unita, puternica si inimoasa. Sa facem aceasta afacere de la suflet la suflet, cu dorinta de a respecta cateva principii. Iata care sunt principiile pe care v-i le recomand pentru succes:

1. Trateaza-i pe toti EGAL;
2. Implica-te functie de scopul fiecaruia;
3. Fii integru;
4. Fii corect pana in cele mai mici detalii;
5. Fii punctual;
6. Fii rabdator;" - Alin Bagiu (Network Project Manager - Life Care)

" In prima zi va recomand sa aveti cati mai multi invitati pentru ca vom prezenta oferta de colaborare si oportunitatile Life Care. Participarea invitatilor este GRATUITA! Partenerii platesc 10 lei pentru dreptul de a participa ambele zile!" - Alin Bagiu (Network Project Manager - Life Care)

Detalii si informatii despre participarea la eveniment se pot obtine telefonic la numerele 0769-794694(AURICA) sau 0761-430794(COSTI) sau via e-mail biotissimo@gmail.com.

Harta locatiei (Hotel CASA MURESAN)                                    

eveniment organizat de Life Care si sustinut de Aurica Mahalean - Diamant Director, Master BIO Promoter, promovare asigurata de PWS



Un comentariu: