marți, 10 februarie 2009

Dupa criza vina catastrofa?

Obama: actuala criza se poate transforma intr-o catastrofa

"Nici un plan nu este perfect. Va pot asigura insa ca fiecare parte a acestui plan va functiona asa cum trebuie. Va mai pot asigura, insa, ca ezitarea in aplicarea planului va adanci criza si durerea pe care milioane de oameni o simt deja."
14,5 la suta dintre romani se asteapta la o crestere salariala, in acest an, in timp ce numai 16 la suta dintre romani se asteapta la o scadere a veniturilor.
In proportie de 28 la suta, romanii mizeaza pe mentinerea veniturilor salariale, iar 9,7 la suta nu stiu ce sa raspunda la intrebarea INSOMAR, din cadrul unui sondaj de opinie prezentat marti de Realitatea TV.
Acelasi sondaj releva ca aproape 43% dintre romani spun ca situatia lor financiara s-a inrautatit in prezent fata de acum un an, in timp ce 44,6% considera ca aceasta a ramas la fel.
Potrivit sondajului INSOMAR, pe romani ii ingrijoreaza cel mai tare cresterea preturilor la alimente (65,8% dintre cei chestionati), in timp ce 53,3% sunt cel mai preocupati de majorarea cheltuielilor de locuire.
Potrivit studiului, aproape trei sferturi (74,4%) dintre romani apreciaza ca situatia economica a tarii s-a inrautatit in ultimul an, in timp ce aproape 15% apreciaza ca a ramas la fel, iar 2,2% ca s-a imbunatatit.
Studiul INSOMAR a fost realizat in perioada 22 - 27 ianuarie 2009, pe un esantion de aproximativ 1.500 de persoane din mediul urban si rural.
Dupa toate cele constatate, mai sus, aproape ca numai am nimic de zis.Ramane sa vedem cum o sa ne adaptam la noile conditii de convietuire.
Daca ai ceva de spus ,te rog, nu ezita sa o faci!

Un comentariu:

  1. Servus Constantin...
    din pacate toata avalansa de stiri si cifre care vine peste noi este parca facuta sa creeze panica si deruta. lucrurile ar trebui cernute mai cu atentie...
    cele bune

    RăspundețiȘtergere