joi, 11 februarie 2010

2010 VALENTINE'S DAY


Odată cu cea de-a doua săptămână a lui februarie, tarabele şi vitrinele se umplu până la refuz cu inimioare, restaurantele îşi îmbracă meniurile în straie afrodisiace, cluburile fac petreceri pentru îndrăgostitele perechi, iar sălile de concerte găzduiesc show-uri pentru acelaşi public al lui Cupidon.
Poate mai mult decat oricand, in preajma zilelor speciale, asa cum este si sarbatoarea Sf. Valentin, te simti incurajat sa te prezinti cat mai bine in fata partenerului tau si, daca sentimentele sunt mutuale, celalalt te va oglindi imediat, trecand amandoi ca prin farmec intr-un taram magic unde nu mai exista grijile sau urateniile vietii cotidiene.
Indiferent de varsta, intr-o asemenea perioada se pot cauta resurse suplimentare de energie, care sa recreeze o atmosfera romantica, atat de potrivita cu spiritul acestei sarbatori. Nu va fi, sigur, de ajuns ca doar unul dintre parteneri sa depune eforturi in acest sens, dar cineva tot trebuie sa dea startul pana la urma. Si iata si cateva idei orientative pentru aceia dintre dvs. care stau mai slab la capitolul inspiratie:
Pentru barbati
- Planuiti o iesire romantica in oras, aranjand dinainte mici surprize care sa o incante pe toata durata intalnirii si care sa ii creeze o stare de relaxare si buna-dispozitie; - Nu uitati de buchetul obligatoriu de flori, care trebuie sa insoteasca cadoul de Sf. Valentin; - Pe cat posibil in mare secret, decorati dormitorul si camera de zi cu accesorii romantice, care sa sporeasca farmecul iesirii inopinate din oras si sa o deschida complet catre dumneavoastra din punct de vedere sentimental; - Alegeti fara graba doar muzica care stiti sigur ca ii face mare placere si incercati sa mentineti si un fundal sonor placut si adecvat sarbatorii de Sf. Valentin; - Daca stiti ca ii place sexul mai mult decat discutiile tarzii si platonice, atunci aranjati totul discret in asa fel incat sa nu va mai deranjeze nici copiii, nici telefoanele si nici vecinii sau rudele grijulii; - Daca pur si simplu ati uitat complet de ziua Sf. valentin si vi se aduce aminte subtil de aceasta, nu va pierdeti cu firea, luati o pauza, adunati-va gandurile si treceti repede si organizat la niste masuri de "criza", cautand scuze pentru a iesi putin la cumparaturi si a face macar in al 12-lea ceas o surpriza binevenita si intru totul neasteptata.
Pentru femei
- Cadourile sunt foarte iubite si de barbati, deci nu uitati sa le oferiti ceva de Sf. Valentin, dar plusati mai mult pe aspectul practic al cadoului, astfel incat sa nu dati gres in alegerea facuta; - Daca vi se ofera o iesire romantica in oras, nu uitati sa fiti si voi inspirate si sa ii propuneti un popas in locurile care stiti ca ii plac, fie la clubul de noapte, fie la un concert sau, de ce nu, chiar acasa, in intimitatea dormitorului; - Alegeti-va special pentru aceasta zi o tinuta de exterior sexy si pe gustul dvs., dar nu uitati sa adaugati si mici accesorii de tipul lenjeriei intime, care sa permita incheierea cu succes a serii; - Zambiti cat mai des, relaxati-va si uitati pe moment de orice problema, bineinteles daca nu e cu adevarat de maxima urgenta; - Renuntati la telefonul mobil macar de Sf. Valentin pentru ca adevarul este ca mobilul e orice numai accesoriu romantic nu, iar barbatii urasc sa fie mereu intrerupti de tot felul de "amici" care suna exact cand reusesc si ei sa stabileasca un contact mai profund cu iubita, care sa permita comunicarea reala, de la suflet la suflet; - In sfarsit, gatiti si decorati masa intr-un ton romantic si sarbatoresc, dar nu uitati sa nu va hraniti prea bine "veveritoiul" pentru ca nu va mai fi bun de nimic dupa aceea si se va pravali ca intotdeauna in fata televizorului, asteptand placid sa inceapa un film bun sau programul de sport preferat.
Cel mai important , pana la urma, este SA VA IUBITI MULT, SINCER SI LA MAXIM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu