sâmbătă, 18 februarie 2012

MIcuta Anastasia (Настя Петрик - Oh Darling - Новая Волна 2011)

Anastasia, micuta rusoaica care a cucerit lumea cu vocea ei, "Oh Darling" este piesa care m-a facut sa ma indragostesc de ea. Probabil ca parintii ei sunt incantati, si cand te gandesti, ca in fiecare copil sta ascunsa o perla...Sa nu uitam ca familia este comoara copilului.

duminică, 12 februarie 2012

Daca supravietuiesti... (sacrificiu matern)


Autorul este anonim, insa povestea de pe Facebook este cutremuratoare. Imaginea are milioane de vizualizari si comentarii.Retelele de socializare au raspandit aceasta imagine pana cand ea a ajuns arhicunoscuta. Povestea ei este una memorabila, este acea fapta pe care nu ai cum sa o uiti vreodata, care te va marca toata viata, odata ce-ai aflat-o.

Intamplarea dateaza la putin timp dupa cutremurul din martie 2011, in Japonia. Dupa ce seismul a luat sfarsit, iar salvatorii au ajuns la ruinele casei unei femei, au zarit trupul ei printre crapaturile unui zid. Li s-a parut ciudat cand au vazut femeia stand pe genunchi ca si cum s-ar ruga: trupul ei era aplecat in fata cu mainile sprijinite de un obiect.

Cu greu, seful echipei de salvare a ajuns la trupul femeii sperand sa mai fie inca in viata, dar trupul rece si rigid al acesteia l-au facut pe acesta sa ințeleaga ca femeia nu a supravietuit. Atat liderul, cat si restul echipei au parasit casa continuand operațiunile de salvare a supravietuitorilor.

Din unele motive, liderul echipei a fost indemnat de propria sa constiinta sa se intoarca la casa femeii decedate. Din nou, el a ingenunchiat, incercand sa ajunga la trupul ei. Dintr-o data a strigat cu entuziasm: "Un copil! Aici este un copil!" Intreaga echipa a lucrat impreuna pentru a scoate copilasul din ruine.

Era un baietel de 3 luni, infasurat intr-o patura, care a fost protejat de corpul mamei sale. Evident, femeia a facut un sacrificiu enorm pentru a-si salva fiul. In momentul in care a inceput cutremurul iar casa s-a prabusit, ea si-a folosit corpul pentru a face un paravan care sa-i protejeze fiul. Cand a fost gasit, baietelul inca dormea linistit. Medicul care a preluat copilul pentru a-l examina, a gasit in bratele micutului un telefon mobil care avea urmatorul text pe ecran: "Daca supravietuiesti, trebuie sa iti amintesti ca te iubesc." Acest telefon a fost trecut din mana in mana, iar toti cei care au citit mesajul au inceput sa planga. Asta este dragostea adevarata a unei mame pentru copilul sau.

Sursa: StirileProTV 

Whitney Houston a murit la 3:55, ora locala, avea varsta de 48 de ani.

O veste socanta a indoliat lumea muzicala. Whitney Houston a incetat din viata azi noapte, la doar 48 de ani. Nici medicii, nici impresarul ei nu au dezvaluit deocamdata cauza mortii."Din nefericire, este adevarat", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii.

Castigatoare a sase premii Grammy, Whitney a dominat industria muzicala in anii '80 si '90. Talentul, faima si averea nu au ferit-o insa de o viata plina de suferinta si de abandonul in lumea inselatoare si fatala a stupefiantelor.

Un destin plin de bani si premii, dar lipsit de dragostea dupa care Whitney a tanjit toata viata. Mai bine de un deceniu, vocea fara cusur a rasunat in milioane de case din lumea intreaga. Stau marturie cele peste 170 de milioane de albume vandute.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina. A reusit sa-i depaseasca astfel si pe cei din trupa Beatles.

Dincolo insa de reflectoare si turnee, artista a adunat, an de an, numai esecuri, dezamagiri si suferinta. Casatoria ei cu Bobby Brown s-a dovedit un dezastru.Dar, chiar si dupa ce a agrest-o si a impins-o in lumea dependentilor de droguri, Whitney a continuat sa-l iubeasca cu disperare.Divortul si relansarea carierei muzicale nu i-au adus linistea. Ba dimpotriva. 

In 2010, Whitney n-a mai fost in stare sa cante, iar prestatia ei pe o scena din Australia i-a intristat, dar i-a si infuriat pe multi.Din vocea ei, altadata de neegalat, nu mai ramasese aproape nimic. A urmat un sir lung de internari si externari din clinici de dezintoxicare si multa vreme, fanii n-au mai stiut ce se petrece cu ea. Indiferent de circumstantele mortii, admiratorii sai nu-i vor uita niciodata vocea, asa cum rasuna ea in cea mai buna melodie a lui Whiteny - "I will always love you".

LAST UPDATE : Whitney Houston se pare că s-a înecat în cada din camera de hotel în care se afla. Potrivit anchetatorilor la faţa locului nu au fost găsite droguri şi nici alcool, ci câteva medicamente, pe bază de reţetă, scrie TMZ.com. Potrivit unor surse, citate de TMZ, artista a petrecut la barul hotelulului Beverly Hilton cu mai mulţi prieteni, iar vedeta părea că se simte perfect cu câteva ore înainte să moară.